Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Următorul capitol - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Opinii |
|

Următorul capitol

Cifrele de mai sus spun, pe scurt, povestea revistei Forbes, în lume și în România. O afacere de o sută de ani, la nivel mondial, dar cu o puternică amprentă antreprenorială, care s-a transformat în cel mai cunoscut nume din domeniul revistelor de business și lifestyle.
Ionut Bonoiu

Cifrele de mai sus spun, pe scurt, povestea revistei Forbes, în lume și în România. O afacere de o sută de ani, la nivel mondial, dar cu o puternică amprentă antreprenorială, care s-a transformat în cel mai cunoscut nume din domeniul revistelor de business și lifestyle. O poveste la fel de antreprenorială și în România, mai ales în ultimii patru ani și jumătate, de la revenirea pe piață a brandului Forbes. Dacă am învățat ceva din succesele și eșecurile despre care am scris în cei peste 15 ani de presă de business, este că munca susținută (și de calitate) aduce, mai devreme sau mai târziu, succesul. Frumosul nostru moment aniversar găsește revista în poziția de lider pe piața românească, conform BRAT, dar consecvenți filosofiei Forbes de a inova permanent, am decis să mergem mai departe.

Veți regăsi în paginile următoare un nou format grafic și o nouă structură a revistei care va prezenta în cele aproape 200 de pagini (da, am dublat numărul de pagini, după cum ați remarcat deja atunci când ați pus mâna pe această ediție a revistei) un număr mult mai mare de „doers și doings”, cum îi numea B.C. Forbes la lansarea revistei, în urmă cu aproape o sută de ani. Așa cum a făcut-o Forbes dintotdeauna, vom continua să spunem lucrurilor pe nume și nu le vom pierde vremea celor care ne citesc, în print și online deopotrivă.

Pe parcursul acestui an, mai mult ca oricând, îi vom celebra pe curajoșii care au schimbat lumea și ideile lor (aparent) nebunești. Îi veți descoperi în print și online pe ambasadorii Forbes din lume și din România, dar veți regăsi și topurile care au făcut faimoasă revista Forbes. Nu în ultimul rând, vă aștept la evenimentele speciale #Forbes100. Bine ați venit în cel mai recent capitol al poveștii noastre!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii