Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Aproape 300 de polițiști se vor antrena la înălțime, în parcul de aventură din mallul Afi Cotroceni - Forbes.ro
Cautare, Contributor

SportsMoney |
|

Aproape 300 de polițiști se vor antrena la înălțime, în parcul de aventură din mallul Afi Cotroceni

Între 200 și 300 de membri dintre cei 40.000 ai Corpului Național al Polițiștilor (CNP) își vor face pregătirea fizică în Afi Aventurier, parcul de aventură situat în mallul Afi Cotroceni, a declarat Liviu Iane, Director General Capitala Aventurii într-o conferință de presă.
Demonstratie antrenament AFI Aventurier

Petre Stancu - Corpul National al Politistilor„(…) Aventură, adrenalină, curaj și pasiune sunt cuvintele care îi caracterizează pe membrii CNP, care vor beneficia de unele dintre cele mai noi și moderne sisteme de siguranță”, punctează reprezentantul Corpului Național al Polițiștilor.

Astfel, polițiștii vor parcurge un traseu în circa 40 de minute, acesta echivalând cu energia consumată în două ore la sală, potrivit lui Iane. Cel mai înalt punct din traseu este la 26 de metri, comparabil cu înălțimea unui bloc de nouă etaje.

Citește și: În acest an, StarTech Team va învăța 100.000 de români să-și protejeze datele personale, prin platforma Sigurantapenet.ro

AFI Aventurier a fost deschis în luna septembrie a anului trecut și cuprinde trasee cu diferite grade de dificultate, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pe lângă aceste trasee, parcul de aventură mai dispune de o enormă pânză de păianjen, precum și de cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, care măsoară 110 metri liniari.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii