Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Aplicații mobile pentru a-ți păcăli prietenii - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Aplicații mobile pentru a-ți păcăli prietenii

aplicatii_glume.jpg
Cum poți face o farsă orginală de 1 aprilie? O nouă metodă pentru a-ți păcăli prietenii sau colegii este cea cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei. În acest sens, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm recomandă câteva aplicații care vor schimba modul în care te distrezi de ,,ziua păcălelilor”.

O aplicație foarte realistă prin care ne putem face prietenii să creadă că le-am stricat telefonul mobil este Crack Your Screen, care face ecranul telefonului să pară că a fost spart. Din aceeași categorie, Burn Phone Prank dă impresia că ecranul telefonului a fost ars.

De asemenea, cu aplicația WIFI Hacker Prank putem să-i păcălim pe cei apropiați arătându-le că le putem hack-ui și accesa rețeaua codată de WiFi, dar în realitate programul afișează o parolă fictivă pentru rețeaua de Internet.

Ce aplicații mobile te ajută la birou

Specialiștii EuroGsm au mai identificat și alte aplicații potrivite pentru păcăleli, precum Kissing Test Prank, prin care putem face o farsă convingând un prieten să sărute ecranul telefonului pentru a stabili cât de bine se descurcă. De asemenea, cu ajutorul aplicației System Fail Prank, utilizatorii le pot face farse prietenilor care le umblă în telefon, făcându-i să creadă că au făcut o gafă și tot conținutul telefonului urmează să fie șters.

Ce aplicaţii mobile poţi utiliza pentru amenajarea locuinţei

„În cazul în care dorim să speriem pe cineva, putem folosi aplicațiile Ghost Prank – April Fools Day, care va avea ca rezultat imagini de groază, similare filmelor horror, dar și Scare Prank, celebra farsă care se deghizează într-un joc atractiv și care la un moment dat șochează utilizatorul cu imaginea unui monstru sau zombie”, a spus Radu Boancă – ThePhoneGeeks.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii