Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Andrei Pitiş, Vector Watch: „Inovația vine dintr-un creier informat, dar nu suprasaturat” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Andrei Pitiş, Vector Watch: „Inovația vine dintr-un creier informat, dar nu suprasaturat”

Pentru Andrei Pitiș, fondatorul Vector Watch, „inovația este necesară oricărui business.” Asta se vede foarte mult la companiile americane, spune el,  care au un departament pentru inovare sau o cultură specială care le permite să inoveze.
andrei pitis, forbes future

„Dacă ești supraturat este imposibil să inovezi pentru că întotdeauna te gândesti la ce trebuie să faci ca să iți iasă jocul, să iei bonusul. Orice schemă de bonusare omoară inovația”, explică Pitiș. Așadar, pentru a fi inovatori, trebuie „să ne oprim motorașele care funcționează pentru business, pentru job, și să ne permitem să ne vină idei noi”, adaugă el.

GALERIE FOTO CONFERINȚA FORBES FUTURE

Vector Watch, primul ceas inteligent cu rădăcini românești, lansat oficial în România

Inovația este necesară oricărui tip de business, spune fondatorul Vector Watch, iar asta se vede foarte mult la companiile americane, ce au un departament special pentru inovare și o cultură specială care le permite să inoveze. Cu toate acestea, „inovarea aduce un grad de incertitudine și risc pentru orice business, un grad de risc pe care ți-l asumi printr-o investiție”, adaugă Pitiș.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE INOVAȚIE ÎN EDIȚIA SPECIALĂ FORBES INNOVATION 

C1_Forbes_165_9mai

Cât despre Vector Watch, vânzările cresc, afirmă fondatorul. „Creștem, creștem în vânzări. Din punct de vedere tehnologic continuăm să ne axăm pe battery life, dar și pe ceea ce le oferim oamenilor pentru a le ușura munca”, adaugă el. Faptul că Vector Watch a fost fondat în România nu reprezintă un dezavantaj, spune Andrei Pitiș, ci din contră, „aici am putut să cunosc și să iau lângă mine o echipă de oameni senzaționali, pentru că orice produs inovativ stă în oameni. De asemenea, e foarte bine că au venit multe companii străine care au angajat specialiști români în IT”.

VEZI CE AU SPUS CEILALȚI SPEAKERI ÎN CADRUL FORBES FUTURE CONFERENCE

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii