Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 amb Wine Company: cifră de afaceri de 1,4 milioane de lei în primul semestru al anului 2015 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Antreprenori |
|

amb Wine Company: cifră de afaceri de 1,4 milioane de lei în primul semestru al anului 2015

Până la 31 august 2015, amb Wine Company, parte a consorțiului austriac amb Holding și proprietarul Cramei Liliac, a vândut o sută de mii de sticle de vin, aproape dublu față de perioada precedentă a anului trecut.
Crama Liliac

În ceea ce privește afacerile, pe primul semestru, acestea s-au ridicat la 1,4 milioane de lei, duble față de valorile înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut.

Din totalul sticlelor vândute în România, 20% se distribuie în retail, restul de 80% în HoReCa. Vinurile Cramei Liliac sunt prezente în peste 300 de restaurante din București și din țară.

Situată în comuna Batoș, județul Maramureș, investiția în Crama Liliac, înființată în 2010, se ridică la circa șapte milioane de euro. În cei cinci ani de existență, au vândut în jur de 300.000-350.000 de sticle de vin, dintre care circa 140.000 numai în România.

„După cinci ani, nu mai suntem o cramă mică. Creșterea cifrei de afaceri a fost foarte bună, peste așteptările noastre”, a spus Alfred Michael Beck, fondatorul Cramei Liliac și proprietarul amb Holding România.

CITEȘTE ȘI

 Austriecii de la amb Holding vor face în 2014 investiţii totale de peste 20,6 milioane de euro în România

Răbdarea unui investitor

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii