Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Amazon angajează 400 de IT-iști în noul centru tech deschis în Iași - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Amazon angajează 400 de IT-iști în noul centru tech deschis în Iași

Gigantul american Amazon, retailer online prezent și în țara noastră de 11 ani, va angaja 400 de persoane specializate în IT în noul Centru de Dezvoltare și Tehnologie deschis în Iași. Astfel, Amazon România va ajunge la un număr de 1.000 de angajați pe plan local.  
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/

Noul sediu Amazon din România găzduiește patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services și Digital Imaging, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluțiilor tehnologice și consolidarea operațiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon oferă oportunități de carieră pentru ingineri și dezvoltatori software, cercetători, analiști de business, specialiști în comerț sau manageri de conformitate.

„Suntem foarte fericiți să sărbătorim cea de-a 11-a aniversare pe piața din România prin deschiderea noului nostru Centrul de Dezvoltare și Tehnologie. Noul sediu Amazon este o clădire modernă de birouri cu o suprafață de peste 13.000 de metri pătrați unde echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiții. Vom continua investițiile în România și așteptăm cu nerăbdare să atragem la Iași cele mai sclipitoare minți din întreaga țară, cât și din străinătate”, a declarat Lucian Vornicu, Managing Director al Centrului de Dezvoltare și Tehnologie Iași.

Citește și: Walmart cumpără un start-up online cu aproape 3 miliarde de dolari pentru a se lupta cu Amazon

Din 2005 și până în prezent, americanii de la Amazon au investit circa 40 de milioane de euro în România.

„(…)Este vorba de joburi inovatoare, cu o valoare adăugată mare pentru că vorbim despre recrutarea de ingineri software, cercetători, analiști de date sau dezvoltatori de conținut. Acest lucru este o reconfirmare a faptului că România este foarte atractivă pentru companiile de tehnologie datorită specialiștilor IT talentați și a cunoștințelor bune de limbi străine”, a declarat  Claudiu Vrînceanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțuluiși Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

Pentru viitorii angajați, Amazon promite pachete salariale atractive împreună cu beneficii precum asigurare privată de sănătate, asigurare de viață, discount-uri, dar și multiple oportunități pentru studenți și absolvenții facultăților de profil. Până la finalul anului, peste 50 de absolvenți talentați vor avea oportunitatea să facă parte din echipă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii