Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Altex a deschis un nou magazin în București, în Vulcan Value Center - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Altex a deschis un nou magazin în București, în Vulcan Value Center

Altex România a inaugurat, joi, al zecelea magazin, situat într-un spațiu care anterior fusese ocupat de Domo.
vulcan centre

„Magazinul pe care le avem în Capitală reprezintă unele dintre cele mai importante puncte de vânzare din rețeaua noastră, rețea care s-a extins considerabil începând de anul trecut, ca urmare a preluării și a altor spații deținute anterior de Domo sau investițiilor făcute în showroom-uri noi”, a declarat Dan Ostahie, CEO și proprietar Altex.

Altex a anunțat la începutul acestui an că va asigura servicii post-vânzare clienților Domo, după închiderea magazinelor acestuia. Pâna în prezent, Altex a deschis magazine în spații ocupate anterior de Domo în  orașele Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Miercurea Ciuc, Pitești, Râmnicu Sărat, Reghin și Târgovișe.

Noul magazin este situat în centrul comercial Vulcan Value Center București și va funcționa de luni până dumincă între orele 10:00 – 22:00.

În 2014, Altex România a raportat afaceri de 1,4 miliarde de lei și s-a clasat pe locul 19 în topul Forbes 500 al celor mai valoroase companii cu capital românesc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii