Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Air France investeşte 200 mil. euro în modernizarea clasei Business - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Travel |
|

Air France investeşte 200 mil. euro în modernizarea clasei Business

scaun_business_Air_France.png
Compania va moderniza scaunele din aeronavele lung-curier, ca parte dintr-un program amplu de poziționare într-un segment superior.

Air France modernizează 44 de aeronave Boeing 777, prin montarea a 2,102 cabine Business, cu o investiție totală de 200 de milioane euro. Din iunie 2014 Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noi cabine și cu un nou sistem de divertisment. Între iunie 2014 și iulie 2016, vor fi instalate 10.000 de scaune Economy în aeronavele lung-curier AF, peste 1.100 de scaune Premium Economy și peste 2.000 de cabine Business.

Cele  44 de aeronave modernizate vor avea cu aproximativ 200 de scaune Business mai puțin, deoarece spaţiul personal va fi mărit semnificativ. În schimb, noile scaune se vor putea transforma în pat. Compania va investi 35 de milioane euro şi în ecrane touch screen interactive similare unei tablete. Astfel, noua clasă Business va reprezenta cea de-a doua etapă a procesului de poziționare în segmentul superior demarat de Air France, numit "Best & Beyond", parte din programul Transform 2015. A treia etapă va începe în luna aprilie 2014, când va fi lansată noua ofertă pentru zborurile La Premiere.  Primul zbor cu noile clase de călătorie va avea loc în iunie 2014.

Activitatea Air France pe cursele lung-curier reprezintă o cifră de afaceri de 8,5 miliarde de euro, din care o treime revine clasei Business, care are 1,6 milioane de clienți pe an.

Vezi aici uniformelor create cândva pentru personalul companiei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii