Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Adio, nostalgie! Nokia 3310 revine pe piață, la un preț excelent - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Adio, nostalgie! Nokia 3310 revine pe piață, la un preț excelent

Nu o singură dată, smartphone-urile au fost comparate, cu nostalgie, cu vechiul telefon mobil cu taste, Nokia 3310. Celebru pentru autonomia îndelungată a bateriei, dar și pentru rezistența sa, vedeta Nokia s-ar putea întoarce în mâinile utilizatorilor.  
shutterstock nokia 3310

Potrivit jurnaliștilor de la independent.co.uk, HDM Global, compania ce a achiziționat brandul Nokia de la Microsoft, urmează să relanseze produsul în cadrul unei conferințe de presă anunțate pentru evenimentul Mobile World Congress, pe 26 februarie.

shutterstock_404005699

Dacă modelul 3310 va avea același design și aceleași caracteristici tehnice, nu se știe încă, dar se vehiculează că va fi vândut pentru 59 de euro. De asemenea, se pare că cei de la HDM îl vor promova ca un telefon rezistent care oferă o autonomie foarte mare și va fi adresat celor care au nevoie de o alternativă la smartphone-urile actuale.

Nokia 3310 este unul dintre cele mai populare telefoane din toate timpurile, fiind lansat în urmă cu 17 ani, în anul 2000.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii