Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 A&D Pharma țintește să ajungă, până la finele acestui an, la 800 de farmacii independente în Programul Respiro - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

A&D Pharma țintește să ajungă, până la finele acestui an, la 800 de farmacii independente în Programul Respiro

Programul Respiro, dezvoltat de A&D Pharma, a integrat 600 de farmacii independente în primul an de la inaugurare și țintește să ajungă la o rețea de 800 de unități până la finalul acestui an.
Robert Popescu CEO A&D Pharma

Respiro este un program modular care oferă un pachet de servicii specializate, dar farmaciile partenere își păstrează autonomia și identitatea. În plus, farmaciile partenere Respiro pot accesa o serie de alte servicii, de la optimizarea costurilor operaționale până la implementarea programelor de instruire a echipelor de farmaciști. De asemenea, A&D Pharma pune la dispoziția acestora o platformă online interactivă.

„Respiro este un proiect apărut din grijă pentru pacienți, pe care l-am dezvoltat pentru a veni în sprijinul celor mai importanți parteneri ai noștri, farmaciile. Programul a fost construit în timp, pe baza nevoilor specifice ale clienților noștri, dar și a expertizei de retail și distribuție a Grupului A&D Pharma, fiind coordonat de cei mai competenți specialiști din domeniu și completat cu o platformă online, disponibilă pentru toți partenerii activi Respiro. Faptul că, la un an de la lansare, avem 600 de farmacii partenere ne întărește convingerea că strategia de dezvoltare a programului Respiro, bazată pe construirea unei relații de încredere pe termen lung, este în concordanță cu obiectivele partenerilor noștri”, a declarat Robert Popescu (foto), CEO A&D Pharma.

Farmaciile partenere Respiro sunt fie farmacii independente cu un singur punct de lucru, fie lanțuri regionale din toată țara. Acestea sunt cel mai bine reprezentate în județele Constanța, Galați, Sibiu, Cluj și Prahova, iar A&D Pharma țintește să consolideze rețeaua la nivel național.

„Ne-am integrat în programul Respiro în luna septembrie 2016, şi chiar dacă nu a trecut mult timp de la accesarea programului, am observat deja o serie de avantaje. Pentru noi este un plus faptul că Respiro este un program personalizat şi că putem folosi beneficiile în funcţie de nevoile curente, având în vedere că fiecare farmacie este diferită şi are propriul ritm”, este părerea Andrei Coman, Farmacia Camelia, din Turda.

„Printre avantajele acestui parteneriat se numără posibilitatea de a reduce costurile operaţionale, accesul la discounturi suplimentare şi produse de interes pentru pacienţii noştri, suport pentru managementul echipei. Toate acestea au contribuit la creşterea profitabilităţii, a satisfacţiei echipei, oferindu-le siguranţa că avem posibilitatea să ne ajutăm pacienţii. Toate lucrurile au coerenţă, realism şi transparenţă, iar consolidarea afacerii mele este asigurată de sprijinul unei echipe de profesionişti”, a afirmat farmacistul șef Dragoş Marian, Farmacia Zen Pharma, Târgu Mureş.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii