Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 8 Jewellery - Bijuterii cu spirit german - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Forbes.com

ForbesLife |
|

8 Jewellery – Bijuterii cu spirit german

IMG_0189
Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața germană, Casa de Bijuterii 8 Jewellery și-a făcut lansarea oficială pe piața din România, printr-un magazin deschis în cadrul galeriei The Grand Avenue.

1L4A9155-EditBoutique-ul propune o selecție de piese rafinate din aur de 18 carate, cu diamante și pietre prețioase, semnate de către case cu tradiție în lumea bijuteriilor fine, precum Crivelli Gioielli sau Damaso Martinez, dar și propria colecție, care se distinge printr-un design modern și elegant.

În plus, creațiile proprii 8 Jewellery sunt piese unicat, pe care artizanul bijutier si le-a imaginat de fiecare dată având ca punct de plecare o altă sursă de inspirație și o altă referință nobilă: de la brățări fine tip „tennis bracelet”, într-un degradé rafinat de smaralde și diamante, până la inele cu briliante, cercei solitaire sau chiar bijuterii-statement, caracterizate prin sculpturalitate.

Conceptul magazinului este semnat de Gunter Neunzig, un reputat designer de interior din Germania, care și-a imaginat un decor all-black, cu piese de furnir vechi de 300 de ani și vitrine care te duc cu gândul la veritabile instalații de artă.

The Grand Avenue, Hotel J.W.Marriott

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii