Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Gala Forbes 500 Business Awards - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Gala Forbes 500 Business Awards

Forbes România a organizat Gala Forbes 500 Business Awards, la care au participat peste 350 de antreprenori și manageri,consultanți și lideri din mediul de afaceri. Cu această ocazie, a fost lansată și ediția 2014 a topului Forbes 500 Miliardari.
gala forbes 500

În luna octombrie a fiecărui an, Forbes România celebrează spiritul antreprenorial, reunind cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din România în cadrul Galei Forbes Business Awards. Anul acesta, la cinci ani de prezență a brandului Forbes în România, la eveniment au participat peste 350 de oameni de afaceri și lideri din mediul de business.

Cu această ocazie au fost decernate mai multe premii reprezentanţilor companiilor, dar şi antreprenorilor care s-au remarcat în ultimul an prin acţiunile lor în zona mediului de business. Premiul pentru cel mai influent om de afaceri român a fost acrodat lui Ioan Niculae, cel care ocupă primul loc în ediția 2014 a topului Forbes 500 Miliardari.

„Mulţumesc pentru acest premiu acordat de revista Forbes, dar şi ideii de a încerca să promovăm capitalul românesc”, a spus Ioan Niculae.

Pentru că Forbes România a aniversat în acest an cinci ani de prezență pe piaţa românească, au fost acordate cinci diplome de excelenţă.

Ion Sturza, fost prim-ministru al Republicii Moldova și președinte al Fribourg Capital, Radu Georgescu, fondator al GECAD Group și cel mai cunoscut antreprenor român în serie din domeniul tehnologiei, Cristian Nacu, Partener, Enterprise Investors și unul dintre cei mai experimentați manageri români de fonduri de investiții, Anca Vlad, fondatoarea și proprietara grupului Fildas Catena,lider pe piața farma şi Automobile Dacia, cea mai mare companie de pe piața românească  au primit diplomele de excelenţă Forbes.

În plus, au mai primit premii speciale Bogdan Piţigoi,proprietarul grupului Tester, din Iași a primit un premiu special pentru „Dezvoltare regională”, iar Ionuț Pătrăhău, unul dintre fondatorii Brain Institute, a primit un premiu special pentru „Afacerea socială a anului”.

Frații Dan şi Marius Ştefan, fondatorii companiei de rent-a-car Autonom, liderul pieței locale, au primit premiul special pentru „Curaj”, iar Ömer Süsli, antreprenorul român de origine tucă pentru „Tranzacția anului”, după achiziția lanțului de magazine Praktiker. Premiul special pentru  „Dinamism” a mers către compania Samsung Electronics România, ale cărei afaceri anuale au crescut de la câteva milioane de euro înainte de criză la peste 600 de milioane de euro în prezent, brandul Samsung fiind lider pe segmente importante ale pieței de electronice și electrocasnice, precum televizoare sau telefoane mobile.
Invitații speciali ai evenimentului au fost alpinistul Horia Colibășanu, alpinistul român cu cele mai bune perfoamanțe la altitudine extremă și dirijorul Tiberiu Soare, ale căror discursuri au constituit paralele între modul cum sunt conduse afacerile și escaladatul unui vârf montan, respectiv dirijatul unei orchestre. Gala Forbes 500 Business Awards a inclus și două momente artistice live, realizate de Cezar Ouatu și Maria Radu.

Gala Forbes 500 Business Awards a fost realizată cu sprijinul Gulfstream, ca partener principal, BMW Group România, Garanti Bank, Galt și Ulysse Nardin, Gabriel Bespoke, Biavati și Răzvan Vâlceanu.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii