Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 În 2017, evoMAG așteaptă afaceri de 25 de milioane de euro și vrea să crească segmentul business - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

În 2017, evoMAG așteaptă afaceri de 25 de milioane de euro și vrea să crească segmentul business

evoMAG, retailer online de electronice,vrea dublarea vânzărilor către segmentul de business în acest an și o cifră de afaceri de 25 de milioane de euro.
Mihai_Patrascu_CEO_evoMAG.ro

Astfel, ţinta pentru 2017 este ca vânzările către segmentul de business să ajungă la 35 – 40% din vânzările totale. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, evoMAG va investi în servicii dedicate şi personalizate, menite să răspundă nevoilor companiilor.

„(…)Am decis să investim mai mult în segmentul de business, oferind noi facilităţi, precum: termen de plată şi limită de credit, oferte dedicate, consultanţă, servicii de finanţare, prioritate în soluţionarea situaţiilor de service, livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii, garanţie extinsă pentru produsele achiziţionate, înlocuirea produselor defecte pe perioada reparaţiei acestora etc.”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Citește și: Fondatorul 5 to go pariază 60.000 de euro pe o nouă franciză. Radu Savopol: „Este momentul să facem o schimbare de concept și venim cu Dialogue Social Bar”

Cât priveşte comportamentul de consum, de regulă, nevoile companiilor vizează produse premium şi întotdeauna de ultimă generaţie, iar valoarea medie a coşului de cumpărături este de aproximativ 1.000 de lei, cu 50% mai mare în comparaţie cu cea a utilizatorilor individuali.

Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness şi produse destinate nou-născuţilor. evoMAG a realizat în 2016 o cifră de afaceri de aproximativ 22 de milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii